Waarom kopen bij AccuLight

Wie zijn wij

Acculight is onderdeel van Nobel Products die vanuit voorraad levert, service kan verzorgen en dankzij uitsluitend rechtstreekse inkoop bij fabrieken altijd de beste prijs / kwaliteitverhouding kan aanbieden. Acculight is de verzamelnaam voor oplaadbare Led-verlichting. Naast de professionele sector worden onze oplaadbare Ledlampen ook voor outdoor toepassingen zoals kamperen, vissen etc. ingezet. Doordat wij ons met name richten op de professionele sector heeft u de zekerheid van alleen producten die geschikt zijn voor langdurig intensief gebruik.

Acculight heeft onder dezelfde naam een range die bekend staat om de uitstekende prijs / kwaliteitverhouding. Naast deze range verkoopt Acculight ook diverse andere gerenommeerde merken waaronder Smith Light, Peli etc.  

Ogenschijnlijk lijkt een oplaadbare Led-lamp een eenvoudig product. Toch zijn er veel zaken die goed zijn om te weten voor bijv. de werking van de accu, opladen etc. Als specialist van alleen oplaadbare Ledverlichting weten we hier alles van en adviseren wij u graag hierin. Schroom niet om ons te bellen / mailen voor al uw vragen. Wellicht dat u met de vele modellen er niet helemaal uitkomt. Ook hierin adviseren wij u graag met het juiste model voor uw toepassing.

Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.